Újabb vizsgálat a mindszenti elhunyt ügyében

Munkatársunktól
2010. 10. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb vizsgálat indul a mindszenti beteg ügyében – közölte Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium vezetője. Korábban Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester írásbeli kérdést intézett hozzá a 2007. tavaszi, nagy visszhangot kiváltó esetről. A miniszter tájékoztatást kért az Országos Mentőszolgálattól. A szervezet új vezetésének beszámolója több ponton eltér az esetet követő vizsgálat eredményétől, ezért a miniszter úgy döntött: új vizsgálatot kezdeményez az ügyben.
Mint arról többször is beszámoltunk, 2007 tavaszán, napokkal az egészségügyi reform hatályba lépése után a vásárhelyi és a szentesi kórház között félúton a mentőautóban vesztette életét egy idős férfi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.