Választás 2010

MN
2010. 10. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előállították a jobbikos politikust
Szabálysértési őrizetbe vették rongálás miatt Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy gyorsított eljárással kívánja a rendőrség bíróság elé állítani a politikust, aki levette egy villanyoszlopról Káli Sándor választási plakátját, mert szerinte a szocialisták felülragasztják a Jobbik hirdetéseit. (MTI)

Molnár Gyula cenzúráról beszél
Az MSZP szerint az újbudai önkormányzati lapnál történt cenzúra megmutatja, mi várható azoknál a helyi lapoknál, amelyekre a választás után a Fidesznek befolyása lehet. Molnár Gyula XI. kerületi szocialista polgármester elmondta: a nyolcvanezer példányban megjelenő kerületi közszolgálati lap választás előtti utolsó számába nem került be az egyik független jelölt hirdetése, mert a jobboldal által delegált főszerkesztő-helyettes nem járult hozzá a nyomdába adáshoz. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.