Elégedetlen a FIFA

MTI
2010. 11. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2018-as világbajnokság megrendezésére benyújtott pályázatok mindegyikében talált hiányosságokat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA). A szervezet a spanyol–portugál és a belga–holland közös kandidálással kapcsolatban már magát a közös rendezés ötletét is megkérdőjelezte, Belgium és Hollandia pályázatával kapcsolatban ráadásul a szükséges kormányzati támogatás és a kormánygarancia is hiányzik, az orosz pályázatban a közlekedési és technológiai infrastruktúra hiányosságaival, az angolok esetében pedig az edzőpályákkal és a csapatok elszállásolásával volt elégedetlen. A FIFA december 2-án jelöli ki a 2018-as (és a 2022-es) vb rendezőjét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.