Eredménytelen az országleltárra kiírt tender

Forráshiány miatt Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter tegnap felkérte a Földmérési és Távérzékelési Intézet főigazgatóját, hogy az országleltár első ütemére vonatkozó közbeszerzési eljárást nyilvánítsa eredménytelennek – közölte lapunkkal a tárca.

Munkatársunktól
2010. 11. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minisztérium emlékeztet: a Mal Zrt. ajkai zagytározójának gátszakadásával kapcsolatos kárelhárítási és kármentesítési feladatok ellátásában, az ehhez szükséges források biztosításában a tárca jelentős részt vállal. A jövő évi költségvetésről szóló tárgyalásoknál világossá vált az is, hogy az agráriumot és a környezetvédelmet számos olyan probléma érinti, amiket sürgősen meg kell oldani, és ehhez is többletpénzre van szükség. A Vidékfejlesztési Minisztérium továbbra is fontosnak tartja, hogy elkészüljön a hiteles adatokat tartalmazó teljes körű vagyonleltár, melynek segítségével a korrupció, a felelőtlen vagyongazdálkodás megakadályozható – zárul a közlemény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.