Évadkezdés Keszthelyen és Siófokon

2010. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veszprém a Kakukkfészekkel, a székesfehérvári színház A vágy villamosával, a zalaegerszegi a Liliomfival, a Centrál Színház pedig a Fekete Péterrel vendégeskedik az új évadban Siófokon. Az üdülővárosba érkezik még egy-egy előadás az Új és a Karinthy Színháztól. – A drámától a bohózatig minden műfaj képviseletet kap az évadban – mondta lapunknak Kiss László, a Kálmán Imre Kulturális Központ igazgatója. Mint megtudtuk, Siófokon a gyerekeket sem maradnak színházi élmény nélkül, ők a Diótörőnek, az Óznak és a Vuknak tapsolhatnak majd.
A Mennyből a hulla című bűnügyi komédiával kezdte az évadot Keszthelyen a zalaegerszegi teátrum, a Nyíregyházi Mandala Dalszínház a Valahol Európában című musicalt mutatja be, a veszprémiek előadásában pedig Szabó Magda Régimódi történet című színművét láthatják a keszthelyi nézők. Akiket a Turay Ida Színház a Könnyű erkölcsökkel, az angyalföldi pedig a Kölcsönlakással készül felvidítani. A balatoni városban az ExperiDance és a Bartók Táncszínház is bemutatkozik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.