Fiatalok tragédiája a Lágymányosi hídon

Vigh Dániel
2010. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hárman meghaltak, hárman pedig súlyosan megsérültek egy balesetben tegnap hajnalban a Lágymányosi hídon. A fiatalok autójukkal a budai felhajtónál a forgalommal szemben kanyarodtak fel a hídra, ahol frontálisan karamboloztak a posta egyik teherkocsijával – közölte lapunkkal a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Elmondta, a baleset következtében a Ford Fiestában utazó jászberényi fiatalok közül hárman – két 19 éves lány, valamint egy 17 éves fiú – a helyszínen életüket vesztették. A tűzoltók kimentették a roncsok közé szorult, 18 éves járművezetőt és további két utasát, egy 31 éves férfit és egy 20 éves fiatalembert, akiket súlyos, illetve életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a mentőszolgálat munkatársai. Az előzetes helyszíni vizsgálatok alapján sem a sofőr, sem az utasok nem voltak ittas állapotban vagy kábítószeres bódulatban a baleset idején. A szóvivő szerint nem diszkóbalesetről van szó, a vidéki fiatalok vélhetőleg nem ismerték az utat, és eltévedhettek a le- és felhajtók környékén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.