Hondurasi vérengzés

2010. 11. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fotó: afp„ src=”/static/data/cikk/19/87/17/cikk_198717/17-2_101101213230.jpg„ alt=”Fotó: afp„ width=”350„ height=”220„ />Tizennégy férfit lőttek agyon Hondurasban egy barátságos labdarúgó-mérkőzésen helyi idő szerint szombaton – adta hírül az Ansa. Az állig felfegyverzett gyilkosok négy kocsival érkeztek a sportpályához, ahol megparancsolták a focistáknak, hogy hasaljanak a földre, majd tüzet nyitottak rájuk. Tízen a helyszínen, négyen a kórházban haltak bele sérüléseikbe. Rivális drogbandák közötti leszámolásról lehet szó, a gyilkosokat küldő klán így akarta megkaparintani a kábítószerüzlet fölötti ellenőrzést San Pedro Sula térségében. (G. J. J.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.