Hunvald: Az a mérce, amit mi feltettünk

Hézagosan emlékezett a vele közölt gyanúsításokra Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester, aki a Népszavának adott interjújában jelentette be, hogy a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordul az őt ért jogsértések miatt, és kártérítési pert fontolgat az állammal szemben.

Swendt Pál
2010. 11. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűnszervezetben elkövetett csalással, többrendbeli hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel gyanúsított egykori MSZP-s politikus egyebek mellett azt állította, az ellene felhozott vádak lassan elgyengülnek. A kerület fideszes vezetésének pedig azt kívánta, hogy legyenek sikeresek, „mert az a mérce, amit mi feltettünk. Az pedig nem kevés.”
Úgy tudjuk, a büntetőeljárás bizonyítékai alapján a volt polgármesternek nemcsak a kerületi ingatlanok áron aluli értékesítése, hanem a fiktívnek bizonyult tanácsadó szerződések és a gyanús, az önkormányzatnak kárt okozó lakáskiutalások miatt is felelnie kell.
Részletek a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.