Kéjhölgyek román politikusok ágyában

2010. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szexbotrányba és emberkereskedők hálózatába keveredett Romániában két fiatal baloldali politikus, valamint számos üzletember és médiaszemélyiség.
A bukaresti főügyészség szervezett bűnözés és terrorizmus elleni főosztálya leleplezett egy kiterjedt bűnbandát, amely fotómodell-ügynökségek leple alatt luxusprostituáltak futtatásával foglalkozott. A vádemelés szakaszába jutott nyomozati anyag szerint a hálózat tagjai több tucat fiatal és csinos lányt toboroztak azzal a kecsegtető ajánlattal, hogy rövid idő alatt elősegítik a romániai és külföldi modellszakmában való előmenetelüket. A sok esetben gimnáziumok szépségversenyeiről összeválogatott áldozatokat azonban többnyire olaszországi és ausztriai klubokban, lokálokban foglalkoztatták kéjhölgyekként. Utóbbiak tanúvallomásai és lehallgatott telefonbeszélgetések bizonyítják, hogy a kerítők szoros kapcsolatban álltak Robert Negoitával és Nicolae Banicioiuval, az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) parlamenti képviselőivel, befolyásos üzletemberekkel. A nyomozó hatóság szerint ezek a személyek rendszeresen igénybe vették az örömlányok szolgáltatásait alkalmanként 100–500 euró közötti öszszegért. A 38 éves, Románia egyik leggazdagabb politikusának számító Negoita azzal is tisztában volt, hogy az ágyában megforduló, közeli barátainak is felajánlott lányok egy része kiskorú. Képviselőtársával, a PSD ifjúsági szervezetének elnöki tisztségét betöltő Banicioiuval együtt azzal is honorálták a lányokat, hogy a fiatal szocdemek rendezte szépségversenyeken minimum dobogós helyre protezsálták őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.