Kikapott a Sopron és a Pécs is

Munkatársunktól
2010. 11. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tudta tartani a lépést a Sopron női kosárlabdacsapata a Jekatyerinburggal, az Euroliga 4. fordulójában, a B csoportban 80-61-re kikapott idegenben. A 8. percben még csak 19-17-re vezetett az orosz elitalakulat, de a negyed végén már 26-17 állt az eredményjelzőn. A házigazdáknál főként a lengyel Bibrzycka villogott, aki a folytatásban hamarjában három triplát is elsüllyesztett a soproni kosárban, s 42-25-re megléptek a hazaiak. Félidőre 44-32-re feljött Székely Norbert csapata, ám a pihenőt követően hét perc alatt csak négy pontot szerzett… Az utolsó játékrésznek 59-42-ről vágtak neki a felek, a Jekatyerinburg ekkor már húsz pont fölé növelte előnyét (68-46), és a Sopronnak csak annyit sikerült elérnie, hogy „megúszta” mínusz tizenkilenccel, így lett a vége 80-61 a Jekatyerinburg javára.
Az A csoportban: Kosice (szlovák)–Pécs 75-57.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.