Női Euroliga: nehéz meccsek idegenben

MTI
2010. 11. 26. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nehéz mérkőzések várnak a női kosárlabda Euroligában érdekelt két magyar csapatra a negyedik fordulóban: a Sopron az orosz Jekatyerinburghoz, míg a Pécs a szlovák Kosicéhez látogat ma. A tavaly négyes döntőbe jutott soproniak múlt héten 89-72-re kikaptak a Rátgéber László vezette Fenerbache vendégeként a B csoportban, ezzel 2/1-re rontották mérlegüket, a tavasszal Euroliga-bronzérmes orosz elitalakulat még százszázalékos.
Az NB I-ben egyedüliként veretlen és bajnoki címvédő pécsiek az A jelű hatosban kellemetlen zakóba szaladtak bele múlt csütörtökön, amikor a Lauber Dezső Sportcsarnokban kikaptak a francia Mondeville-től 70-58-ra. Az 1/2-es mutatóval álló együttes – amely vasárnap 74-59-re megnyerte a győri rangadót – azokhoz a kassaiakhoz látogat, akik az előző szezonban a negyeddöntőig meneteltek, s ott éppen a Jekatyerinburg búcsúztatta őket. A jekatyerinburgi összecsapás magyar idő szerint 15, a kassai 18 órakor kezdődik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.