Röviden

MTI
2010. 11. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tisza Istvánra emlékeztek
A 92 évvel ezelőtt meggyilkolt gróf Tisza István egykori miniszterelnökre emlékezett vasárnap Budapesten a róla elnevezett baráti társaság. Csomós Miklós főpolgármester-helyettes szerint az elmúlt évtizedekben méltatlanul felejtették el a kormányfői tisztséget kétszer is betöltő politikust. Reményei szerint jövőre, a volt miniszterelnök születésének 150. évfordulójára felállíthatják Budapesten a politikus szobrát, várhatóan a Jászai Mari téren. Tisza Istvánt ismeretlen katonák az őszirózsás forradalom napján, 1918. október 31-én lőtték le. (MTI)

Megütötték az MSZP szóvivőjét
Rátámadtak Török Zsoltra, az MSZP szóvivőjére szombatra virradó éjszaka egy éjszakai buszjáraton – közölte Mesterházy Attila pártelnök. A Nyugati pályaudvarnál hajnali fél kettő körül egy férfi „rohadt büdös komcsi” kijelentéssel megpróbálta lefejelni a politikust, majd ököllel többször fejen ütötte. A XIII. kerületi rendőrkapitányság nyomoz az ügyben ismeretlen tettes ellen. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.