Röviden

MTI
2010. 11. 29. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Füst az élet
Most éppen azt állapították meg arra hivatott tudósok, hogy tíz évvel tovább él, aki leszokik a dohányzásról. Ezek szerint, aki soha nem dohányzott, eleve rövidebb ideig él, tíz évvel.

Nyolc kutya marta össze az idős férfit
Száz harapással a testén, életveszélyes állapotban szállították be a debreceni Kenézy kórházba azt a 67 éves nagyhegyesi férfit, akit nyolc kutya támadott meg csütörtökön egy tanyán. A kutyák gazdáját eljárás alá vonták, az állatokat megfigyelés alá helyezték. (D. M.)

Angyalföldi háztűz
Négy ember szenvedett füstmérgezést, miután egy kigyulladt motorbicikliről átterjedtek a lángok egy tízemeletes házra tegnap a főváros XIII. kerületében. A tűzoltók 13 embert menekítettek ki az épületből. Két gyermeket és két felnőttet kórházba vittek. (MTI)

Grúziában radioaktív anyagot foglaltak le
Illegálisan tartott radioaktív anyagot koboztak el, és őrizetbe vettek négy embert a grúziai Tbilisziben – jelentette tegnap a helyi televízió. Az anyag mennyiségét, dúsítottságának fokát a hír nem tartalmazta, de állítólag cézium-137-es izotópról van szó, amelyet, ha robbanóanyagokkal kevernek, a környezetet sugárszennyezéssel terhelő bomba készíthető belőle. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.