Röviden

MN
2010. 11. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányék sürgették
Az óbudai Hajógyári-szigetre tervezett szórakoztató-központ építésének kiemelt kezelése nemzetgazdasági érdek, és célja, hogy lerövidítse a hatósági eljárásokat – derült ki a Gyurcsány-kormány által tíz évre titkosított, ám Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter engedélyével nyilvánosságra hozott kormány-előterjesztésből. (Sz. Zs.)

Nézőpont: Kitart a kormányfölény
A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a potenciális szavazók 60 százaléka voksolna „most vasárnap” a kormányzó erőkre, legfeljebb 24 százalékuk támogatná az MSZP-t és 12 százalékuk a Jobbikot. (MTI)

Milliós bírság a Tescónak
Többmilliós büntetésre számíthat a Tesco, miután az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség számos munkaügyi jogszabály megsértését állapította meg hét régiót érintő vizsgálatában. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.