Röviden

MTI
2010. 11. 07. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó, rossz
A Jó zsaru, rossz zsaru című bűnügyi darabban rendőrként lép színpadra novemberben Stohl András. Decemberben pedig – súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt – vádlottként. Bár az utóbbi darabot az élet írja.

Kihűlés miatt vesztette életét
Holtan találtak egy nőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Komjátiban, az 54 éves asszony halálát kihűlés okozta. A megyében ez volt az első ilyen eset az idei őszi-téli időszakban. (MTI)

Fegyverrel támadtak a postajáratra
Tegnap reggel fegyveres támadás érte a postajáratot a Nógrád megyei Szügyben. Senki nem sérült meg. Nem tudni, a támadó zsákmányolt-e pénzt, és ha igen, mennyit. (MTI)

Internet az Everesten
Egy magán-telekommunikácós szolgáltató széles sávú internetet épített ki a Mount Everesten: tegnap átadta Nepál első 3G-s mobilhálózatát a Himaláján fekvő alaptáborban. A szolgáltatás segítségére lesz mindannak a több tízezer hegymászónak, aki évente felkeresi a hegyvidéket. Idáig a sportembereknek méregdrága műholdas telefonokkal kellett felszerelkezniük, hogy tudják tartani a kapcsolatot a külvilággal. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.