Röviden

MTI
2010. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megbízott igazgató az Operaházban
Mozsár István mérnök-menedzser tegnaptól a Magyar Állami Operaház Budapest megbízott ügyvezető igazgatója. A tekintélyes európai cégek vezető pozícióiban tapasztalatot szerzett mérnök-menedzsert a Nemzeti Erőforrás Minisztérium jóváhagyásával Horváth Ádám, az Operaház miniszteri biztosa kérte fel a poszt betöltésére. Mozsár István megbízatása az ügyvezető igazgatói posztra kiírt pályázat eredményes lezárásáig, legfeljebb 2011. június 30-ig szól. (MTI)

Coppola és Godard életműdíja
Francis Ford Coppola és – távollétében – Jean-Luc Godard is megkapta a hét végén az Amerikai Filmakadémia tiszteletbeli Oscar-díjait a Los Angelesben megrendezett díszvacsorán. A ceremónián Kevin Bronlow brit filmtörténész és Eli Wallach, A hét mesterlövész 95 esztendős sztárja is életműdíjat kapott. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.