Röviden

MTI
2010. 11. 25. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drágul az üzemanyag
Holnaptól bruttó hat-hat forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. – értesült a távirati iroda piaci forrásokból tegnap. Egy hete a vállalat változatlanul hagyta az árakat. A mostani emeléssel a benzin átlagára 341, a gázolajé 329 forintra nő. Az autósok akár harmincforintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. (MTI)

Párizsi vizit
Orbán Viktor miniszterelnök Nicolas Sarkozy francia államfővel folytat megbeszélést péntek délelőtt Párizsban, ezt megelőzően csütörtökön a kormányfő előadást tart Párizsban, a Nemzetközi Kapcsolatok Francia Intézetében. Párizsi látogatása előtt, szerdán Orbán Viktor közös sajtótájékoztatót tart José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével Brüsszelben, ahol egyébként holnap az Európai Bizottság tagjaival együttes ülésen, utána a biztosokkal szekciókban tárgyalnak a magyar kormány tagjai. (MTI)

Pataki elnökjelölt?
George Pataki, New York állam magyar származású volt kormányzója is egyike azoknak a republikánus politikusoknak, akik fontolóra vették, hogy harcba szálljanak-e az elnökjelöltségért a 2012-es választáson – jelentette tegnap a The New York Times. A lap szerint Pataki egy korábbi interjújában kijelentette: látni szeretné, hogy ki más szándékozik még jelöltetni magát. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.