Röviden

MN
2010. 11. 26. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsolyi bibliát restauráltak
Újonnan restaurált, első kiadású vizsolyi bibliát mutat be a Petőfi Irodalmi Múzeum tegnap megnyitott tárlata. Az intézmény az értékes műtárgy felújítása és a Károli-féle biblia 420 éves születésnapja alkalmából rendezi a kamarakiállítást. (K. N.)

Csendes Csaba a Nagyítás élén
Csendes Csabát bízta meg a Nagyítás című kulturális hetilapot kiadó Hetilap Kulturális és Művészeti Kft. ügyvezetésével a tulajdonosi jogokat gyakorló Közép-európai Kultúráért Alapítvány. (MN)

A gyulaiak bukaresti sikere
A Gyulai Várszínház nagy sikerrel mutatta be Best of Erkel című gálaestjét november 13-án Bukarestben, az Élet gyönyörű zenei fesztiválon. A koncert végén állva tapsolt a közönség, Erkel zenéjét – amely többek elmondása szerint eddig ismeretlen volt számukra – a román nézők is nagy tetszéssel fogadták. (P. Sz. E.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.