Röviden

MN
2010. 11. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalai László év végéig a Honvédnál
A 2010-es esztendő végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának trénere – jelentette be George F. Hemingway klubtulajdonos. Szalai elődje,
a tavaly októberben kinevezett Massimo Morales szombaton közvetlenül az Újpesten elszenvedett 3-1-es vereség után mondott le. A 46 éves olasz szakember azt mondta, úgy érzi, a jelenlegi körülmények között nem tud többet segíteni a csapatnak. A Honvéd 14 forduló után 21 ponttal nyolcadik helyen áll a tabellán. (MTI)

Eggyel előrébb
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 43. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is a világbajnok Spanyolország áll. (MTI)

Jótékony Benedek
Jótékonysági kajak ergométeres versenyt rendeznek szombaton 10 és 16 óra között az MTK népszigeti vízi telepén, ahol bárki összemérheti erejét a világbajnok Benedek Dalmával. Részvételi díj nincs, az önkéntes adományokat a vörösiszap-katasztrófa által sújtott Kolontár és Devecser lakói kapják. (MTI)

Carlos Moyá végleg letette a teniszütőt
Befejezte pályafutását Carlos Moyá spanyol teniszező, aki 1998-ban megnyerte a francia nyílt teniszbajnokságot a Roland Garroson. A 34 esztendős volt világelső 15 esztendős profi pályafutása során 20 ATP-tornát nyert egyesben. (MTI)

Vesztett a Kaposvár
A Kaposvár férfi röplabdacsapata 3:0-ra kikapott a lengyel Resovia Rzeszów otthonában a CEV-kupa első fordulójának első mérkőzésén. (MTI)

Debreceni siker a rangadón
A férfi kézilabda NB I-ben: Veszprém–Mezőkövesd 37-22, Dunaferr–Balatonfüred 23-30, PLER–Tatabánya 27-33. A női NB I-ben: DVSC–Vác 30-27, Győr–Siófok 36-20, FTC–Újbuda 44-17. (MTI)

Egerszegi jégen
Szombaton nyitják meg hivatalosan a néhány hete már üzemelő zalaegerszegi jégcsarnokot. A 10-től 21 óráig tartó rendezvényen az érdeklődők megismerhetik a jégkorong- és a szinkronkorcsolya-szakosztály szakmai munkáját, és ingyenes jégdiszkó is lesz. (MTI)

Balatoni maraton
Szombaton Siófokról rajtol a Budapest Sportiroda szezonzáró futóeseménye, a kétnapos 7. Intersport Balaton-maraton és -félmaraton. A versenyen öt távon – a maraton és a félmaraton mellett harmad-, hatod- és negyedmaratonon – kilenc számban állhatnak rajthoz a résztvevők. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.