Röviden

MTI
2010. 11. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Haderő
A bolgár védelmi minisztérium feloldotta a tilalmat, amely nem engedett nőket hadi tengeralattjárókon szolgálatot teljesíteni. Ugyanaznap a parlament kivonatta a forgalomból az egyetlenegy bolgár tengeralattjárót. Vajon erősödött vagy gyengült Bulgária hadereje?

Füstmérgezésben halt meg egy fiú
Füstmérgezésben meghalt tegnap reggel egy 14 éves fiú a Vas megyei Jánosházán, egyéves húgát és édesanyját súlyos állapotban szállították kórházba. A tragédiát egy fűrészporos kályha csövének dugulása okozta, a családra a munkából hazaérkező apa talált rá.
A rendőrség vizsgálja, hogy a szerencsétlenségnek van-e felelőse. (MTI)

Börtön a garázda cigányoknak
Bűnösnek találta, ezért négy és fél évtől hat évig terjedő börtön-, illetve fegyházbüntetésre ítélte tegnap a Miskolci Városi Bíróság azokat a cigányokat, akik tavaly márciusban felfegyverkezve támadtak két autóra és azok utasaira a megyeszékhelyen. Az eset előtt olyan SMS-üzenetek terjedtek a roma közösségben, hogy bőrfejűektől kell tartaniuk, áme ez rémhírnek bizonyult. (MTI)

Tisztelt olvasóink!
Következő lapszámunk november 2-án, kedden jelenik meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.