Röviden

MTI
2010. 11. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ragályos lett a bankadó
Megállapodott az osztrák kormány a jövő évi költségvetés részleteiről, köztük a bankadó bevezetéséről, az üzemanyagadó emeléséről és a családi támogatások csökkentéséről. A szociáldemokrata–néppárti nagykoalíció szerint a megállapodás lehetővé teszi, hogy a korábban megcélzott 2013 helyett már 2012-ben a hazai össztermék (GDP) három százaléka alá csökkenjen a büdzsé hiánya. (MTI)

Váltás az FHB vezetésénél
Pénteken távozott az FHB Jelzálogbanktól Gyuris Dániel vezérigazgató, aki 1999 óta vezette a pénzintézetet. Az igazgatóság döntése szerint az üzleti vezérigazgatói posztot az FHB igazgatóságában nyolc éve ténykedő Harmati László, a stratégiai és pénzügyi vezérigazgatói posztot pedig Köbli Gyula, a poszt eddigi helyettese tölti be. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.