Röviden

Nagy Áron
2010. 11. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átcímkézés
Nagy
Megalakult az MSZP Demokratikus Koalíció nevű új platformja pénteken Budapesten; a szerveződést Gyurcsány Ferenc vezeti. Alelnöke, Molnár Csaba arról beszélt, hogy meg akarják szabadítani a pártot az elmúlt években ráaggatott címkéktől. Csak nem pártot váltanak az elvtársak?

Csontvázak a ház pincéjében
Emberi csontvázak kerültek elő egy szombathelyi családi ház pincéjének felújítása során. A ház tulajdonosa értesítette a rendőrséget, de az elsődleges szakértői vélemények szerint a megtalált csontok ötven évnél régebbiek. (MTI)

Ördögöt láttak
Ördögöt véltek látni szombat hajnalban, ezért kiugrottak a második emeletről egy afrikai származású család tagjai Franciaországban. Egy négy hónapos kislány belehalt sérüléseibe, heten többszörös csonttöréseket szenvedtek. (MTI)

Vérfürdő Mexikóban
Álarcos fegyveresek vérfürdőt rendeztek egy kerti partin az észak-mexikói Juárez városban szombat hajnalban. Tizenöten vesztették életüket, tizenöten pedig megsebesültek. Az indíték ismeretlen. (MTI)

Lottószámok
Ötös lottó: 12, 23, 30, 33, 61. Joker: 281 340. Hatos lottó: 5, 6, 8, 13, 20, 35. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.