Röviden

MTI
2010. 11. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csoportelsőként
A Ferencváros és a Honvéd is csoportelsőként jutott be a selejtező második köréből a legjobb tizenhat közé a vízilabda LEN-kupában. (MTI)

Káté harmadik
Káté Gyula a harmadik helyen végzett a Harkivban rendezett meghívásos ökölvívó Európa-kupán. (MTI)

Bajnoki eredmények
Jégkorong: Bukarest–Miskolc 1-4, Vasas– Újpest 11-1. Kosárlabda, férfiak: Pécs–ZTE 80-89, Nyíregyháza–Salgótarján 121-84, Kecskemét–Paks 66-77, Szolnok– Albacomp 74-64, Falco–Körmend 65-69, Kaposvár–Szedeák 74-67, Sopron–Debrecen 119-65; nők: BSE–Szolnok 78-70, Baja–Győr 62-73, BEAC– Szeged 45-72, Vasas– ZTE 41-71, Cegléd–Sopron 55-105, Pécs–Paks108-58. (MTI)

Új seprű
Új edzője, a kanadai Kevin Primeau vezetésével a Fehérvár tegnap 4-2-re verte az Olimpija Ljubljanát az osztrák jégkorongbajnokságban. (MTI)

Csíki siker
A Dunaújváros, a házigazda és a kazah Karaganda előtt a Csíkszereda jutott tovább a jégkorong Kontinentális Kupa 2. körének maribori csoportjából. A négyes döntőbe kerülésért az erdélyi együttes november 26–28-án az olaszországi Asiagóban a házigazdával, a dán Vojensszel, valamint az ukrán Szokol Kijevvel csatázik. (MTI)

Tóth és Staicu
Tóth László és Staicu Simona nyerte szombaton a Budakeszi– Budapest félmaratont, az idén elmaradt Bécs–Pozsony–Budapest ultamaratoni futóverseny utolsó szakaszát. (MTI)

Beiktatták Kotsisnét
Szombaton beiktatták Kotsis Attilánét a röplabda hírességek csarnokába. (MTI)

Meghalt egy úszó
A hosszútávúszók Világkupa-sorozatának utolsó, egyesült arab emírségekbeli versenyén az amerikai Francis Crippen nem ért célba, s később már csak a holttestét találták meg. (MTI)

Hét halott
Hét embert halálra taposott a tömeg, miközben megpróbáltak bejutni a stadionba Kenya két legnépszerűbb futballcsapata meccsére. (MTI)

Totó
A 42. heti helyes tippek: X, 1, 1, 2, 1, X, 2, 1, X, X, 1, 1, 2, később. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.