Röviden

MTI
2010. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drágulhat a kenyér
A kenyér átadási árának további emelését tartanák szükségesnek a sütőipari vállalkozások, mivel költségeik az utóbbi időben ismét megemelkedtek, és az előzőleg, szeptemberben– októberben kezdeményezett áremelést sem tudták teljes mértékben érvényesíteni az áruházláncokkal szemben – mondta Werli József, a Magyar Pékszövetség főtitkára. Az utóbbi hetekben nemcsak a liszt ára emelkedett, hanem az energiahordozóké is. (MTI)

Román halasztás
Jövő hétre halasztotta a román alkotmánybíróság az oktatási törvénytervezet ügyében várt döntését, miután Emil Boc miniszterelnök és a parlament két házának elnöke személyesen is megjelent a grémium ülésén álláspontjuk nyomatékosítása érdekében. A tervezet gyors parlamenti elfogadásához a kormányban részt vevő Romániai Magyar Demokrata Szövetség ragaszkodik. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.