Röviden

MTI
2010. 11. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MVM nem tárgyal a Mol-pakettről
A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) nem tárgyal a Szurgutnyeftyegaz 21,22 százalékos Mol-pakettjének megvásárlásáról – közölte az MTI-vel Felkai György, a vállalat kommunikációs igazgatója. Az igazgató kijelentette, az MVM senkivel nem tárgyal ez ügyben. A nemzeti fejlesztési miniszter nyilatkozata a mértékadó, amelyben Fellegi Tamás arról beszél, hogy a magyar állam esetleg megvásárolná a részvénycsomagot, mert azt hasznosnak tartja. (MTI)

Vámosok tüntettek az NGM előtt
Kétszázötven vámos tüntetett a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt, elmaradt juttatásaikat követelve. A Vám- és Pénzügyőrség Független Szakszervezetének elnöke, Holecz Gábor az MTI-nek elmondta, az idén több, a korábbi bérmegállapodásban szereplő kifizetés elmaradt, így a mozgóbérek és a felderítési jutalmak is. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.