Röviden

MTI
2010. 11. 28. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Népszerűség
A szocialisták belső felmérése szerint Gyurcsány Ferencet csak minden tizedik MSZP-s szereti. Ők lehetnek az üzletfelek.

Magyar találmány a Time listáján
Az őriszentpéteri Antro tervezőcsoport készülőben lévő környezetkímélő autóját is a 2010. év ötven legjobb találmánya közé sorolta a tekintélyes amerikai Time magazin. A lap szerint az Antro tervezőcsoport olyan „szuperhatékony, szuperolcsó autót épített, amely szégyent hoz a nyugati gyártókra”. (MTI)

Őrizetbe vették Damu Rolandot
Erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség tegnap este Damu Roland sorozatszínészt. A 36 éves férfi azt vallotta, ártatlan, továbbá poligráfos vizsgálatot kért, hogy bizonyítsa igazát. Damu állítólag szerdán este angyalföldi lakásán több alkalommal bántalmazta volt barátnőjét, aki kórházba került. (MTI)

Megbilincselte társát két szekszárdi diák
Az iskolapadhoz bilincselte osztálytársát kedden két szekszárdi középiskolás, majd elvették a mobiltelefonját. A támadók később visszaadták a telefont, de a memóriakártyát megtartották. A két 17 éves diák ellen rablás miatt indult eljárás. (MTI)

Játszótéri kötéltől fulladt meg a kisfiú
Életét vesztette egy 10 éves fiú egy orosházi játszótéren, amikor a nyakára tekeredett a mászókötél tegnap kora este. Az egyik kötélre valaki korábban egy hurkot kötött, a fiú ebbe dugta be a fejét.
A szerencsétlenül járt gyermekhez azonnal mentőt hívtak, de életét már nem tudták megmenteni. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.