Röviden

MTI
2010. 11. 04. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balöröm
Balfélen a forint gyengülése volt a fő érv arra, hogy a kabinet nem jól kormányoz. Akkor most agyba-főbe kellene dicsérniük a polgári kormányt, hisz tartósan 275 körül van az euró.

Több milliót lopott egy idős asszonytól
Egy 83 éves asszonyhoz azzal csöngetett be egy férfi Dorogon, hogy fia tízezer forintot küldött neki, majd ellopta hárommillió forintját. A tolvaj a kapuban átadta a telefonját, amelyben a nő fiaként bemutatkozó hang azt mondta: az ismeretlent beengedheti a lakásba. Az aszszony így tett, míg felváltotta a húszezrest, a férfi elemelte tárcájából a pénz. (MTI)

Gyilkolt az élettárs
Élettársa és annak fia ölte meg Rétságon azt a férfit, akinek a holttestét egy kútban találták meg a rendőrök múlt szerdán. A halál pontos okát és körülményeit vizsgálják. (MTI)

Tűz Mianmarban
Egy olajvezeték közelében tűz ütött ki Mianmar (Burma) középső részén; 14 ember meghalt, több mint százan megsérültek – közölte egy helyi tisztségviselő. A baleset vasárnap történt Pakokku város közelében, ahol helybeliek egy csoportja a szivárgó olajvezetékből szívócsöveken keresztül gyűjtötte tartályokba a jó pénzre váltható energiahordozót. A tüzet vélhetően egy gyufa lángja okozta. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.