Röviden

MTI
2010. 11. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar fotósokat díjaztak Párizsban
Czigány Ákos magyar és Alexis Cordesse francia fotóművész megosztva nyerte el az idén
a kétévente adományozott Lucien Hervé- és Rodolf Hervé-díjat. A párizsi fotóhónap legjelentősebb rendezvénye, a Paris Photo fotográfiai vásár és kiállítás idei fődíját Ősz Gábor fotóművész vehette át. (MTI)

Kibővült az A38 állóhajó
Multifunkcionális úszó kiállító- és előadótérrel bővült kedden a főváros népszerű kulturális központja, az A38 állóhajó: a művészdereglyének is nevezett építményt Szőcs Géza kulturális államtitkár jelenlétében nyitották meg. (MN)

Tervezőgrafikai biennále Békésben
Ma délután négykor nyitják meg a tizenhetedik országos tervezőgrafikai biennálét a Békés Megyei Munkácsy Mihály Múzeum Munkácsy Galériájában. A tárlat a Békés Megyei Tudásház és Könyvtárban is helyet kapott, december 5-ig tekinthető meg. (V. F. J.)

Filmjeink Los Angelesben
Hajdu Szabolcs Bibliothéque Pascal című filmje nyitja meg ma a Los Angeles-i magyar filmfesztivált a Laemmle filmszínházban. November 28-ig a fesztivál fő szervezője, a Bunyik Entertainment nyolc magyar játékfilmet, három dokumentum- és három rövidfilmet tűz műsorra a Raleigh moziban és a Los Angeles-i Magyar Házban. (T. G.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.