Zenés esttel a dévai fiatalokért

Munkatársunktól
2010. 11. 27. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint háromezer erdélyi árva, félárva és nehéz sorsú gyermeknek nyújt menedéket, otthont, iskolát, közösséget és lelki táplálékot az 1990-es évek eleje óta a Dévai Szent Ferenc Alapítvány. A Böjte Csaba ferences szerzetes által vezetett intézmények javára ezúttal Nagymaroson szerveznek nagyszabású jótékonysági koncertet és kiállítást holnap este hatkor a helyi művelődési házban.
A kiállításon Cservenák Péter és Moys Zoltán képein elevenednek fel a dévai gyermekek intézeti és intézeten kívüli hétköznapjai. Az esten koncertet ad a Váci Ifjúsági Fúvószenekar Kápolnai Jenő karnagy vezetésével. A jótékonysági zenés estre jegyek elővételben 500 forintos áron válthatók Vácott, a Bartók Béla Zeneiskolában, illetve Nagymaroson a művelődési házban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.