Ámokfutó autóst vettek őrizetbe

Csibra Tibor
2010. 12. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jármű kerekeire leadott lövésekkel szerették volna feltartóztatni a rendőrök azt az ámokfutót, aki autójával megpróbálta elgázolni az intézkedő egyenruhásokat szombaton este Budapesten. A járőrök korábban a VIII. kerületben igazoltatni akarták a sofőrt, de az továbbhajtott, ezért üldözőbe vették, miközben erősítést kértek. A menekülő egy budai parkolóban leállította a kocsit, majd újra beindította, és a rendőrök felé kormányozta. A járőrök tüzet nyitottak, de a férfi elmenekült. Néhány utcányira újra megállt, kiszállt a kocsiból, és eltűnt üldözői elől. A 25 éves férfit tegnap Törökbálinton fogták el, jelenleg őrizetben van. Az autó és a rajta lévő rendszám is lopott volt – tájékoztatta lapunkat Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese. Az elkövető ellen a rendőrség mellett a Budapesti Nyomozó Ügyészség is eljárást indított hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.