Az NNI vizsgálja a rendőr balesetét

Vigh Dániel
2010. 12. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálja annak a motoros rendőrnek a halálát, aki tavaly augusztusban szenvedett balesetet a Mátrában – tudta meg a Blikk. A harmincévesen elhunyt Szegedi Henrik ügyét előzőleg azzal zárták le, hogy vezetéstechnikai hiba okozta a balesetet – erősítette meg a hírt lapunknak Bartha László, a hatóság szóvivője. Az aktát azután nyitották meg újra, hogy két hónapja a harminchárom éves Telegdi Zsolt is baleset áldozata lett motorkerékpárja gumiabroncsainak rossz állapota miatt az M1-es autópályán. A Nemzeti Nyomozó Iroda friss vizsgálata azonban azt állapította meg, azért csúszott ki a rendőr egy kanyarban, mert valaki szabálytalanul helyezett fel egy bukócsövet a BRFK-tól kapott, az egri rendőrkapitányság tulajdonában lévő motorra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.