Bakondi György magyarázatot kért

Swendt Pál
2010. 12. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levélben kért magyarázatot Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője arra, hogy mit keresett egy, a hivatásos állomány előtt szolgálati időben tartott választmányi ülésen Harangozó Tamás MSZP-s politikus – tudtuk meg. A tábornok az OKF irányítása alatt álló Jogar Továbbképző Központban rendezett esemény kapcsán azt kérdezte Talabér Zoltántól, a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége elnökétől, hogy milyen szakmai kérdések megválaszolásához volt szükség politikai szereplő meghívására. A főigazgató azután fordult a szervezet vezetőjéhez, hogy tudomására jutott, a szocialista képviselő előadást tartott az állománynak. Értesüléseink szerint a Belügyminisztériumban úgy értékelték, hogy az MSZP az érdekvédőkön keresztül igyekszik belefolyni az OKF-fel kapcsolatos ügyekbe, azonban a Bakondi levelével kapcsolatos hírünket az altábornagy titkársága és a tárca illetékese nem kívánta kommentálni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.