Februárban folytatják

Munkatársunktól
2010. 12. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtréfálta a 2010-es időjárás a labdarúgó NB I-et, hiszen tavasszal nem tudták időben elkezdeni az előző szezon második felét, most pedig az előre hozott két körből csak egyet lehetett lebonyolítani a múlt héten. Az MLSZ versenybizottsága ugyanis tegnapi rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja az e hét végére tervezett 17. fordulót, mégpedig 2011. február 26-ra. A Magyar Kupa utolsó idei mérkőzései szintén elmaradnak.
„A bizottság tudomásul vette a tulajdonosi testület tájékoztatását. Eszerint az NB I-es sportszervezetek vezetői játékra alkalmatlannak ítélik a pályák minőségét. Egyeztettem a módosításról az érintett televíziós társaságokkal is” – mondta Studniczky Ferenc, az illetékes testület elnöke.
A február 26-i kezdés azt jelenti, hogy nem változott a tavaszi rajt korábban kitűzött időpontja. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének jövő hétre kiírt visszavágóit február 16-án tartják meg. A Ligakupa idei mérkőzéseiről később határoznak. Az MLSZ azért hozott volna előre fordulókat, mert a hazai időjárási viszonyok február végén általában mostohábbak, mint december legelején. Kivéve az idén, amikor mostohák mindkét időpontban…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.