Filmcsík

Makrai Sonja
2010. 12. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aranyhaj és nagy gubanc
Amerikai animációs film, 91 perc, 2010. Rendezte: Byron Howard, Nathan Greno. Forgalmazza: Fórum Hungary.
Flynn Rider, a bujkáló sármőr banditát Aranyhaj láncolja magához 21 méteres hajfürtjével. A kérdés: a szuperzsaru ló és a kocsmagengszterek szegélyezte közös kaland során oldódik-e a nagy gubanc?

Ilyen az élet
Amerikai vígjáték, 115 perc, 2010. Rendező: Greg Berlanti. Forgalmazó: Intercom.
Holly és Eric egyfolytában marakodnak. Egyedül közös keresztlányuk, Sophie képes enyhíteni a szívükön, aki egy tragédia miatt szülők nélkül marad, és a furcsa pár veszi gondjába. Rózsák háborúja egy kislányért.

Megaagy
Amerikai animációs film, 96 perc, 2010. Rendező: TomMcGrath. Forgalmazó: UIP-Duna Film
Megaagy vérbeli gonosz, akinek a legnagyobb hibája, hogy soha nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy szeretné. Metro Mant is csak torzszülöttje, Titán győzheti le . De ő inkább saját kezébe veszi a világ dolgait. Frankenstein utánérzés 3D-ben.

Zimmer Feri 2.
Magyar vígjáték. 100 perc, 2010. Rendező: Tímár Péter. Forgalmazó: Hungaricom.
Zimmer, avagy Fikász Ferenc újra hódít. Az egykori balatoni szállásadó egy kastélyszálló gondnokaként folytatja maszekoló bizniszeit és próbálja felvirágoztatni a családi vállalkozást. Egy szerethető balek vidám kísértethistóriája.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.