Helyreigazítás

MN
2010. 12. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk 2010. január 9-i számában „Kern Józsefék jó időben, jó helyen” főcím alatt, valamint a 4. oldalon „Szocialista közeli vegykonyha” cím alatt folytatott cikkben valótlanul állítottuk, hogy a Corden Kft. a II. rendű felperes (dr. Kern József) üzletember személyéhez köthető.

„Valótlanul híreszteltük, hogy dr. Kern József Gyurcsány Ferenc üzleti köréhez sorolható, a valóság ezzel szemben az, hogy dr. Kern József nem áll üzleti kapcsolatban Gyurcsány Ferenccel.

Azt a valós tényt, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat vírusszűrő tesztjére kiírt közbeszerzési eljárásában az Abbott Kft. nem adott be pályázatot, abban a hamis színen tüntettük fel, mintha ez annak bizonyítéka lenne, hogy dr. Kern József neve kétes tisztességű közbeszerzésekkel lenne összeköthető.

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Kern József a Diagon Kft. által gyártott H1N1 vírusteszttel kapcsolatos hamis, megtévesztő híreszteléseket tett a médiában. Megfelel a valóságnak a média részére a felperesek részéről adott azon tájékoztatás, hogy a forgalomba hozatali engedéllyel rendelkező real-time H1N1 PCR tesztet első és egyedüli magyar cégként a Diagon Kft. gyártja.

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Kern József vagy Diagon Kft. működtetné a www.h1n1teszt.com internetes oldalt és abban a H1N1 vírusteszttel kapcsolatban megtévesztést folytatna.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.