Lelőtték az egyik kispesti bankrablót

Lelőtték a rendőrök tegnap délután azt a bankrablót, aki társával vagy társaival kifosztott egy budapesti, XIX. kerületi Budapest Bank-fiókot.

Csibra Tibor
2010. 12. 06. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A menekülő elkövetők szó nélkül tüzet nyitottak a kiérkező járőrökre, az egyenruhások viszonozták a lövéseket, s a tűzharcban az egyik bankrablót halálosan megsebesítették. A másik támadó elmenekült, de a kiérkező erősítés bekerítette, és a férfi megadta magát. A rablóknál a honvédségnél rendszeresített AMD gépkarabély volt, a lelőtt támadó fegyvere azonban meghibásodott a tűzharc közben.
Az események közben bejelentés érkezett a hatósághoz, hogy a Szigligeti utca egyik panelházában megbújt egy harmadik rabló, a Terrorelhárító Központ munkatársai ezért este lezárták az épületet. A helyszínre több csapatszállítóval kommandósok érkeztek, közöttük mesterlövészeket is látni lehetett.

Bővebben a 17. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.