Londoni mestermunkák

Munkatársunktól
2010. 12. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Londonban a tenisz Mesterek-kupáján előbb „B-t mondtak”, a vasárnapi nyitónapon a B jelű négyesben a hazai szurkolókat kiszolgálva Andy Murray 6:2, 6:4-re verte a svéd Robin Söderlinget, majd az éjszakába nyúlóan a svájci Roger Federer 6:1, 6:4-re a spanyol David Ferrert, de tegnap az A csoport is színre lépett. S Novak Djokovics és Tomas Berdych találkozója is meglehetősen egyoldalúra sikeredett, a szerb játékos 6:3, 6:3-ra nyert a cseh ellen. A világelső spanyol Rafael Nadal és az amerikai Andy Roddick lapzártánk után lépett pályára. (A két kvartett első két helyezettje kerül be a szombati elődöntőbe, a finálét vasárnap rendezik.)
Pályán kívüli, de lényeges történés: a férfi teniszezők versenyeit szervező ATP úgy döntött, hogy 2012-től a tornák számának csökkentésével a jelenlegi öt helyett hét hetes lesz a téli szünet. „Így a játékosok feltöltődhetnek, mielőtt januárban újrakezdik az utazgatást” – indokolt Adam Helfant, az ATP amerikai elnöke, hozzátéve, hogy ezzel eleget tesznek a teniszezők kívánságának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.