Összefogás zenével a rászorulókért

Lengyel Viktor
2010. 12. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy, a tömeg zajából kiszivárgó, elszigetelt hangfoszlány önmagában nem mozgatja meg a világot. Ám ha a különszólamok egyszerre, egy közös cél érdekében szólalnak meg, a tömeg közösséggé alakul, a hangzás kiteljesedik.
Az Ökumenikus Segélyszervezet Összhang címmel most hétvégén, advent első vasárnapján adománygyűjtő koncertet szervez az Iparművészeti Múzeumban. A délután háromkor kezdődő koncerten önálló műsorral lép föl a Victoria Kamarakórus, a Szent Efrém Férfikar és Szabóki Tünde, valamint az ismert művészekből toborzott Összhang kórus. A szervezők a támogatói jegyekből és a közönség adományaiból befolyt bevételt a magyarországi rászoruló családok megsegítésére ajánlják föl.

BIG BANDDAL A DEVECSERIEKÉRT. A Devecseri Zeneiskola újraindításáért szerveznek segélykoncertet ma este hét órától a budafok–tétényi Klauzálház művelődési központban. A jótékonysági rendezvénnyel indul az idén nyolcadik alkalommal megrendezett dzsesszfesztivál, a bigbandtalálkozó, amelynek fellépői is zenélnek az eseményen. A Budafok Big Band és az All Stars Big Band Krsko mellett vendégelőadóként koncertezik Harcsa Veronika és az idén Prima Primissima Díjra jelölt Magyar Rádió Gyermekkórusa is. A belépés ingyenes, de a szervezők örömmel veszik a rászorulók számára fölajánlott adományokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.