Rablással gyanúsítják a szegedi rendőrt

Hírösszefoglaló
2010. 12. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munkahelyéről, bilincsben vezették el a szegedi rendőrkapitányság egyik munkatársát, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy rablási kísérlet egyik elkövetője volt. A korábban járőrként dolgozó férfi beismerő vallomást tett – adta hírül tegnap a Delmagyar.hu. Kiskundorozsmán tavaly februárban álkommandósok törtek egy roma családra, fegyvert fogtak a családfőre, és pénzt követeltek. A nyomozás először eredmény nélkül zárult, majd két héttel ezelőtt újabb fordulatot vett. Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője a lapnak elmondta: több mint egy év elteltével kiderült, hogy több hasonló bűncselekmény is egy három-öt fős csoport számlájára írható, amelynek egyik tagja a szegedi rendőr. A gyanúsított szolgálati viszonya az előállítással egy időben megszűnt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.