Röviden

MTI
2010. 12. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öngól
Vigh
Az egyik magánnyugdíjpénztár minden újonnan belépett tagjának jabulanit ajándékoz. Emlékezetes, hogy a nyári futball-világbajnokságon sokan kritizálták a labdát a kiszámíthatatlan mozgása miatt. A jabulani tehát kiváló jelkép bármely pénztárnak – ugyanakkor méretes öngól!

Bosszúból gyilkolt?
Halálra késeltek egy 25 éves férfit vasárnap este Sajószentpéteren, az elkövetőt a rendőrök elfogták – tájékoztatott a hatóság tegnap. Hozzátették: a 44 éves helybéli férfi feltehetőleg azért végzett áldozatával, mert az szombaton összeveszett a gyanúsított testvérével. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette, és kezdeményezi az előzetes letartóztatását. (MTI)

Kutyatámadás: elhunyt az áldozat
Belehalt sérüléseibe az a 67 éves férfi, akit csütörtökön nyolc nagy testű kutya támadott meg Nagyhegyesen – közölte a debreceni Kenézy-kórház tegnap. A rendőrség a kutyák gazdája ellen gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával folytatja az eljárást. (MTI)

Újabb halál az utakon
Tegnap reggel a 88-as számú főút Sárvárt elkerülő szakaszán ütközött össze két személygépkocsi. A balesetet okozó jármű vezetője ismeretlen okból áttért a szemközti sávba; a vétlen autó vezetője meghalt, hárman megsérültek. (MTI)

Kambodzsai tragédia
A kambodzsai fővárosban háromszáznál is többen vesztették életüket tegnap egy ünnepségen kialakult tumultusban
– jelentette a kormányfő. Phnompenben több millióan gyűltek össze a víz ünnepén. A tragédia akkor történt, amikor a tömeg át akart kelni a Mekong folyó hídján. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.