Röviden

MTI
2010. 12. 15. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabad Európa
Kis
A Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint a kormány diktatórikus időkre emlékeztető döntéseket hoz, ezért indokolt lenne a Szabad Európa Rádiónak újraindítani magyar nyelvű adását. Akár behívhatnák az amerikai csapatokat is.

Életet követelt a jeges út
Egy ember életét vesztette, kilencen pedig súlyosan megsérültek a hétvége első felében a fagy miatt csúszóssá vált utakon. Csak szombaton százhuszonkét közúti baleset történt, a szakemberek ezért továbbra is arra hívják fel a vezetők figyelmét, hogy az időjárásnak megfelelő körültekintéssel vezessenek és kizárólag téli gumival induljanak útnak. (MTI)

Futótűz pusztít Kínában
Legkevesebb huszonkét halottja és három súlyos sérültje van annak a tűznek, amely a délnyugat-kínai Szecsuan tartomány tibetiek lakta területén lobbant fel és perzselt fel füves, bozótos területeket – jelentette tegnap a Hszinhua hírügynökség. A lángok között csapdába került több, az oltásban részt vevő katona és helyi lakos. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 37, 45, 48, 52, 74. Jokerszám: 357 365. Hatos lottó: 3, 5, 6, 24, 27, 30.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.