Röviden

MTI
2010. 12. 04. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Véreb
Csibra
Három kilogrammot nyom a japán rendőrség új szolgálati kutyája, egy chihuahua. Momo elsősorban a földrengések áldozatainak felkutatásában vesz részt, de bűnözők ellen is bevetik majd. Reszkessetek, betörők!

Kezdődik a pécsi lövöldöző pere
Pécsett december 15-én áll bíróság elé az a fiatalember, aki egy éve a helyi egyetemen pisztolyával lelőtte egyik csoporttársát, három embert pedig megsebesített. G. Ákos ellen előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség. (Cs. T.)

Aquaworld-ügy: lezárult a nyomozás
Vádemelési javaslattal zárta le tegnap a BRFK a tavaly júliusban a budapesti Aquaworld élményfürdőben történt, egy kisfiú halálával végződő baleset ügyének nyomozását. A hatóság az egyik diszpécser, egy műszaki szakember és a létesítmény egyik vezetője ellen halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást. A vizsgálat feltárta: a szörfmedence szerelőaknájának fedele nem a tervek szerint készült el, s ez okozta a tragédiát. (Cs. T.)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 5, 15, 17, 25, 27, 32, 33. Második sorsolás: 1, 2, 8, 9, 12, 14, 34. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.