Röviden

MTI
2010. 12. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lopás
Ellopták a Parlamentben Szanyi Tibor ezüst öngyújtóját, a kétségbeesett MSZP-s képviselő folyosói falragaszon kéri, hogy adják vissza neki. Mi is várjuk az érintett szocialista politikusoktól, hogy adják viszsza az ellopott közpénzeket.

Veszélyes bűnözőt fogtak Békéscsabán
Kommandósok fogtak el Békéscsabán egy férfit, aki nem vonult be letölteni a bíróság által rá kiszabott szabadságvesztést, és időközben további bűncselekményeket is elkövetett – közölte a rendőrség tegnap. A negyvenéves szökevény neve fent volt a megyei Top 10-es körözési listán. (MTI)

Korrupt szakértőket értek tetten Egerben
Vesztegetésen értek tetten két, az Országos Rehabilitációs Szakértői Intézet egri irodájában dolgozó orvos szakértőt – jelentette be tegnap a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Hozzáfűzték: a nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2007 júliusától rendszeresen fogadtak el készpénz azért, hogy a leszázalékolási, illetve a leszázalékolást felülvizsgáló eljárásokat befolyásolják. (MTI)

Hetvenhárom év a késelő csoportnak
Összesen hetvenhárom és fél év szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla tegnapi jogerős ítéletében annak a tizenkét fős társaságnak a tagjait, akik bozótvágó késekkel, bárdokkal felszerelkezve mentek el 2008 októberében egy hetényegyházi diszkóba, hogy haragosukon elégtételt vegyenek. A vádlottak több embert bántalmaztak, közülük két férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. (MTI)

Folytatódik a Blahán az ételosztás
Határozatlan ideig oszthat ételt a Blaha Lujza téren az Ételt az Életért Alapítvány, de csak a tér Rókus kórház felőli oldalán. Amint azt lapunk is megírta, az elmúlt napokban azért akarta a napi ötszáz embert ellátó szervezetet kitiltani a helyszínről a Fővárosi Közterület-felügyelet, mert a teret felújítják, és szerintük a rászorulók egyébként is nehezítik a közlekedést. (M. B.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.