Röviden

MTI
2010. 12. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Színház
Az MSZP hét végi politikai nagygyűlése Sas-kabaréval kezdődött a budapesti Papp László-sportarénában. Aztán Mesterházy-kabaréval folytatódott.

Halott kisbabát találtak Cegléden
Egy hajléktalan halott csecsemőt talált tegnap Cegléden egy kukában. A ceglédi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban, igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja az esetet. (MTI)

Végzetes gázolások
Meghalt szombaton egy 84 éves férfi, akit személyautó gázolt el pénteken a Borsod megyei Szikszón. A férfi nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átmenni az úton, amikor elsodorta egy Miskolc felé tartó kocsi. Nagykanizsán pénteken este két gyalogost gázoltak el, mindketten életüket vesztették. Egyikük, egy 71 éves férfi az úton akart átkelni, amikor elütötték. A másik, 39 éves áldozat a zebrán halt meg, miután egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget. (MTI)

Parkoló autóknak rohant a száguldozó
Könnyebben sérült meg egy autóvezető, aki nagy sebességgel haladó kocsijával több parkoló járművet megrongált, majd egy italbolt falának csapódott tegnap Gyálon. (MTI)

Robbanás rázta meg az új-zélandi bányát
Kilenc napon belül már a negyedik robbanás történt tegnap az új-zélandi Pike River szénbányában, ahol 29 vájár rekedt a föld alatt és vesztette életét a közelmúltban. Az újabb detonáció jelentősen hátráltatja a holttestek felszínre hozását. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 2, 60, 66, 73, 84. Joker: 382587. Hatos lottó: 3, 10, 15, 20, 28, 41. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.