Röviden

MN
2010. 12. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kosárcsaták
Két rangadót vívtak tegnap a női kosárlabda NB I-ben. Eredmények: Sopron–Pécs 82-65, FTC–Győr 61-70. (MTI)

Hét arannyal
A pénteki négyhez és a szombati kettőhöz a vasárnapi zárónapon még egy elsőséget gyűjtöttek be a magyar versenyzők, akik így hét aranyéremmel zárták a Görögországban rendezett kick-box karate Európa-bajnokságot. (MTI)

Keserédesen
Hiába verte – magyar légiósaival – a szlovákiai Spartak Komarno 8-6-ra a Győri Gladitátort,
ez az arány még nem volt elég ahhoz, hogy továbblépjen a BoxingOne nemzetközi ökölvívóliga elődöntőjébe. A győriek mellett az aradi Silva Lazar BC került a négy közé az A csoportból. (D. Zs.)

Kovács díja
Az idei ökölvívó-világbajnokságon remeklő Kovács Mária a Vecsésen rendezett országos bajnokságon is bizonyította klasszisát, s nem csupán a 75 kg-ban szerzett aranyérmét, de a torna legjobbjának járó elismerést is átvehette a tegnapi döntőket követően. (MTI)

Visszavágás
A magyar női labdarúgó-válogatott 2-1-re nyert tegnap a cseh csapat vendégeként barátságos mérkőzésen, így visszavágott a pénteken, Győrben elszenvedett 4-3-as vereségért. (MTI)

Kofler az élen
Az osztrák Andreas Kofler (képünkön) nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának tegnapi, finnországi idénynyitó egyéni versenyét honfitársa, Thomas Morgenstern előtt. A két ugrás alapján eldőlt viadalon
a harmadik a Vk-címvédő, olimpiai bajnok svájci Simon Ammann lett. (MTI)

Emlékülés
Gálával egybekötött emlékülést tartottak tegnap a Magyar Olimpiai Akadémia 25 éves jubileuma alkalmából a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kara (TF) új épületében. Ezt megelőzően koszorúzás volt a TF szoborparkjában. (MN)

Totóeredmények
A heti totó helyes tipposzlopa a következő: 1, 1, X, 1, 1, 1, X, X, X, 1, X, 1, 1, a Palermo– Roma pluszmérkőzés lapzárta után ért véget. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.