Röviden

MTI
2010. 12. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúcson a benzinár
Bruttó öt-öt forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A mostani emeléssel a benzin ára újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedik, a gázolajé pedig 335 forint lesz. Egy hete még bruttó két forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol. Az autósok akár harmincforintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. (MTI)

Moldovai eredmény
A kormányzó Nyugat-barát szövetség nyerte meg a vasárnapi parlamenti választást Moldovában, de ezúttal sem szerzett elegendő szavazatot ahhoz, hogy megválassza az ország államfőjét, és pontot tegyen az elhúzódó politikai válságra. A Vlad Filat kormányfő vezette koalíció 57, az ellenzéki kommunisták pedig 44 parlamenti mandátumra tettek szert. (MTI)

Afgán határőr amerikaiakat ölt
Egy határőr-egyenruhát viselő férfi agyonlőtt hat amerikai katonát tegnap egy gyakorlaton Afganisztán keleti részén, Nangarhar tartományban. A támadó is életét vesztette a tűzharcban. Egyelőre nem tudni, hogy a merénylő tényleg az afgán fegyveres erők tagja volt-e, vagy beszivárgott közéjük egy felkelő. A hat újabb áldozattal 668-ra nőtt az idén Afganisztánban megölt külföldi katonák száma. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.