Röviden

MTI
2010. 12. 10. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Imázsépítés
Kovácsra változtatta vezetéknevét a móri bankrablás ügyében korábban megvádolt Hajdú László. Állítólag zavarta, hogy nevét a nyilvánosságban a véres bűntettel együtt emlegetik. Úgy látszik, már építgeti az imázsát, talán politikusnak készül. Akár informális egyeztetéseket is kezdeményezhet az MSZP „börtönfrakciójával”.

Kutyatámadás
Saját kertjében találtak rá egy öszszemarcangolt férfi holttestére a baranyai Tormáson. Az MTI úgy értesült: a férfit még látták vasárnap este, amint fát vág a kertben, az eb vagy ebek ezt követően támadták meg, hétfő reggelre már halott volt. (MTI)

Előzetesbe helyezték az üzérkedő rendőrt
Többek között hivatali befolyással való üzérkedéssel, közokirat-hamisítással gyanúsítanak egy paksi vízi rendőrt, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. A gyanúsított 260 ezertől 500 ezer forintig terjedő összeget kapott azért, hogy bizonyos, képesítéshez kötődő vizsgák vagy szaktanfolyamok elvégzését igazolja. (MTI)

Tragikus buszbaleset
Huszonnégyen meghaltak, hárman megsérültek egy marokkói buszbalesetben – jelentette tegnap az állami hírügynökség. Az autóbusz eddig ismeretlen okból egy folyóba zuhant. A mentőalakulatok éjjel is kutattak az eltűntek után. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.