Röviden

MN
2010. 12. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetközi, hazai
Női kosárlabda Európa-kupa, 6. forduló, H csoport: Győr– Vagos (portugál) 81-55. Férfi NB I: Debrecen–Kaposvár 84-105, Szeged–Nyíregyháza 103-84. (MTI)

Győri panasz
A Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszt tett az Európai Kézilabda-szövetségnél, amely a kvartett negyedik tagjának, a német HC Leipzignek a kérésére megváltoztatta a női Bajnokok Ligája menetrendjét. Az új verzió szerint a kiemelések alapján a legjobb mutatóval továbbjutó Győr nem két hazai meccsel zárja a februári–márciusi középdöntőt, hanem a leggyengébb továbbjutó Leipzignek adatik meg ez a fajta előny. (MTI)

Sportévkönyv
Ahogy 1988 óta minden esztendőben, ezúttal is megjelentette hagyományos sportévkönyvét a MOB. Tegnap Molnár Zoltán főtitkár és Gyárfás Tamás alelnök mutatta be a csaknem hatszáz oldalas kötetet, amely 7940 forintba kerül. (MN)

Lakers-zakó
A címvédő Los Angeles Lakers sorozatban negyedszer kapott ki az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján, ezúttal Houstonban maradt alul 109-99-re. A gárda ezt megelőzően 2007 áprilisában szenvedett el megszakítás nélkül négy vereséget. (MTI)

Búcsúztatás
Tegnap a Szent István-bazilikában tartott gyászmisével búcsúztatták a november 15-én, 78 éves korában elhunyt olimpiai és háromszoros világbajnok birkózót, a Nemzet Sportolóját, Polyák Imrét. A hamvait tartalmazó urnát az altemplomban helyezték el. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.