Röviden

MTI
2010. 12. 12. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó erőben
Az Ukrajnában 2:1-re elvesztett meccsük utáni éjjelen a DVSC három labdarúgója betörte a lengyel főkonzulátus őrbódéjának üvegét, és kárt tett a szállodai szobájában is. Ha már a mérkőzésen nem fáradtak el…

Súlyosbítanák Hajdú büntetését
A móri vérengzéssel korábban ártatlanul vádolt Hajdú László nem jogerős, több erőszakos bűncselekményért kiszabott 17 éves fegyházbüntetésének súlyosbítására tett indítványt tegnap az ügyészség. A vádhatóság szerint kérelmét a férfi bűnöző életmódja indokolja. Perbeszédében a védelem számos olyan eljárási hibát tárt fel, amely miatt az ügy akár harmadszorra is visszakerülhet első fokra. A Fővárosi Ítélőtábla januárban hirdeti ki határozatát. (Cs. T.)

Tanárára támadt egy kisteleki diák
Megütötte tanárát a kisteleki általános iskola diákja; a 14 éves fiú magyaróra közben csapta arcul nevelőjét, aki ki akarta küldeni a teremből, mert a tanuló zavarta az órát – írta tegnapi számában a Délmagyarország. A tanár – aki egyben a diák osztályfőnöke és a Pedagógusok Szakszervezetének megyei titkára – nem nyilatkozott, Csányi József, az iskola igazgatója viszont elmondta a napilapnak, hogy feljelentést tettek a rendőrségen. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.