Röviden

MTI
2010. 12. 13. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sebaj
Évek óta BKV-jegy-tömböket vettem decemberben, szerény „befektetésként”, a januárban menetrendszerűen dráguló viteldíj miatt. Az idén erre nem lesz lehetőség, elmarad a BKV-tarifa-emelés.

Elfogták a tizenéves mexikói bérgyilkost
Őrizetbe vették egy drogkartell 14 éves bérgyilkosát a cuernavacai repülőtéren – közölte tegnap a mexikói hadsereg. Az El Ponchis becenevű fiút 16 éves nővérével együtt fogták el. A helyi államügyészségen kihallgatták, majd újságíróknak elmondta, hogy legalább négy lefejezésben vett részt. A kivégzések előtt kábítószert adtak neki és életveszélyesen megfenyegették. A La Razón című napilap szerint a fiú háromezer dollárnak (több mint félmillió forintnak) megfelelő összeget kapott minden megölt emberért. (MTI)

Tasnádi Péter rács mögött marad
Február közepéig meghosszabbították az önbíráskodással és más bűncselekményekkel gyanúsított Tasnádi Péter előzetes letartóztatását, miután a Pesti Központi Kerületi Bíróság végzését helybenhagyta a napokban a Fővárosi Bíróság. Az indokolás szerint továbbra is fennáll a lehetősége, hogy a gyanúsított az eljárást veszélyeztetné és újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.